Wednesday, June 16, 2010

Ke LittleWhiz Pulak..

Tiap-tiap minggu ke kedai barang-barang baby, tak boleh jadi ni, kurus poket aku.. hehe.. Sebenarnya, dah alang-alang berada di Shah Alam sebab attend kenduri kahwin kawan, aku ajak hubby ke LittleWhiz selepas tu.. Nasib baik dekat, kalau tak, memang takdenya nak singgah.. Lagipun, memang aku ada nak beli barang kat situ.. Kedainya terletak di Setia Alam, berhampiran Tesco..

Seriously, kat LittleWhiz ni best gile.. sebab banyak barang sangat-sangat.. Macam-macam jenama ada.. Aku, kalau dah masuk kedai baby ni, mesti belek satu-satu.. Siap letak Haikal dalam baby cot kat kedai tu, pastu aku round satu kedai.. hehe.. Selamba aje, tinggal anak dalam tu.. :P

IMG_6724

IMG_6725

IMG_6726

Hubby tengah tengok Snow Bear Home and Car Warmer.. Ada promotion RM129.90.. Tapi, aku fikir tak payahlah membazir. Kitorang dah ada Little Bean punya, just tak boleh guna dalam kereta aje.. Masalahnya, kalau ada warmer untuk kereta, nak ke Encik Haikal minum susu botol tu? Selalunya, dia taknak.. So, that’s it, don’t buy..

IMG_6727

IMG_6728

Looking for “Baby On Board” sign.. We choose the cheaper one.. RM5.00 satu, ok lah.. just a sign, nak mahal-mahal pun, buat apa kan?

IMG_6729

IMG_6730 Toys and rattles..

In the end, kitorang beli Bumble Bee Storage Bottles (banyak nya koleksi botol aku.. Tapi, tak penuh2.. hehe), teething cloths dan stroller strap cover.. semua tu ada discount 10%.. takleh dapat extra lagi dah.. hehe..

IMG_6732 Bye-bye LittleWhiz.. Haikal sempat “membuang” kat dalam kedai tu.. haha..

6 comments:

Rizziela said...

Wah! Haiqal shopping lagi la..bestnya

This is .... said...

bukan Haikal.. tapi, mama dia.. :P

BabyIbu said...

kalau membuang tu nak datang lagi la tu..hehe..eh haiqal..auntie hutang hadiah ni tak bagi lagi..huhu

This is .... said...

kak yana,
jauh la nak pegi sana lagi.. in case terlalu, maybe la singgah..

yeay! dapat hadiah lagi.. hihi..

ida khairani said...

Oh, dekat sangat dah tu dgn rumah. Kalau pergi selalu mmg kopak la. Sekali pergi beratus sebab toys branded ja kat sana. Yg murah2, cari tesko ya. Hehe..

By the way, kalau nk beli Shaklee Breastfeeding Trial pack or fullpack, roger saya ya. Pos free utk trial pack. Apa yg best nya shaklee ni
-vitamin semulajadi utl kesihatan ibu
-milk booster
-berkesan
-dipercayai ramai ibu-ibu
-mudah dibawa( trial pack)
-berbaloi, rm80(sebulan 4 jenis vitamin) or rm241 utk 4 bulan

Visit www.mysupervitamins.com ya.

sayahappyslalu said...

ida,
okay, thanks for the info..