Thursday, June 3, 2010

Keranamu Air Asia..

Air Asia, ko ni memang lah! Buat orang jadi tak senang duduk, tak boleh tidur fikir fasal promotion free seat ko tu.. And, I’m one of them.. In my previous post, aku ada cerita pasal aku book 3 tickets for my little family, kan?? Our travel date is 4th to 8th March 2011, destinasi pilihan ialah Langkawi yang belum pernah dilawati oleh my baby and hubby.. Yes, I know, sangat lama lagi.. Sungguhlah aku excited bab jalan-jalan ni.. hihi

Tapi, tapi, tapi.. Excitement itu telah bertukar jadi kejutan.. :P Esoknya, kawan aku, Ely cakap dia dah beli tiket untuk balik kampung halaman di Bukittinggi.. Dia nak buat kenduri kahwin kat sana, which is memang aku dan family-in-law dah plan nak pergi ke sana, attend dia punya kenduri.. Yang menjadi kejutan ialah, masa kenduri tu sama dengan trip aku ke Langkawi.. exactly on the same date!.. Memanglah kebetulan! Sekali lagi pening.. Discuss dengan hubby, dia suruh beli terus tiket for all of us satu family.. Habis hangus tiket Langkawi aku.. huhu.. Cuma berharapan flight Langkawi tu Air Asia retime, then baru boleh tukar ke masa yang lain.. Maka bolehlah kite buat back-to-back trip… hihi.. Ada berani? Pokai lagi ada, nanti.. :P

Nak tunggu promotion lagi untuk beli tiket untuk family abang ipar pulak.. hari tu, semua RM0 seat sudah diambil orang..

Note: Dato’ Tony Fernandez, tolong ganti balik duit saya! haha.

2 comments:

Queen said...

alahai..nan ado rezeki...nak tukar nama pun dah tak boleh kan..

This is .... said...

Tengok la camne nanti.. Maybe kena beli tiket lain juge.. :P