Wednesday, June 2, 2010

Cheap Stroller, But Not For Sale…

Masa balik Melaka hari tu, sejurus selepas photoshoot session, kitorang pergi Mydin kat Melaka Sentral.. Angkat Haikal dengan bakul dia sekali.. Senang dia nak tidur dalam tu.. Nak jinjit lama-lama bakul tu, lenguh jugaklah tangan.. Try masukkan dalam trolley Mydin.. Ha, nasib baik muat.. Rilex aje Haikal baring dalam tu.. Maybe rasa lain sikit, kot dalam hati dia bercakap “apasal lah bakul tu senget2 macam nak kena lipat?”.. hehe..

IMG_6436 Maintain cool.. Sampai tertido dalam tu.. hihi.. Anak mama memang sempoi macam mama dia… hehe..

3 comments:

Queen said...

alalallala kiut....nape tak pkai sling tu?....comelnya die dalam trolley tu.. hehehehe

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

nge...nge...bagus la...good idea kan...jimat sikit

This is .... said...

Queen,
sbb kesian baby.. bagi dia baring pulak..

Anje,
jimat banyak kalau sayang duit nak beli stroller.. hihi..