Monday, June 28, 2010

Guess What Is He Watching?

IMG_6859

IMG_6857

Bukan cartoon atau kids show.. Tapi, it was Valentine’s Day movie, temankan papa.. hehe.. Beria tengok tv, macam faham aje movie orang tua.. Agaknya seronok tengok gambar kaler-kaler dan bergerak-gerak.. Bila dah khusyuk camni, mama boleh buat keje lain.. :P

Gambar bawah ni, Haikal tengah tengok Baby Genius – Favourite Nursery Rhymes DVD kat laptop papa.. DVD ni mama belikan kat Speedy Video masa kitorang pegi Pavilion hari tu.. Macam-macam lagu ada, Old MacDonald, Bingo, Are You Sleeping? etc.. DVD sesuai untuk baby sehingga 48 months.. Selalu bukak DVD ni dan tinggalkan Haikal tengok sorang2... Pastu mama boleh continue memasak.. Kadang-kadang, tengok Haikal macam nak bangun dan terkam laptop.. Excited agaknya dengar orang menyanyi-nyanyi.. Tapi, bila dah boring, bising lah mulut dia memanggil-manggil.. hehe..

IMG_6741

IMG_6740

6 comments:

Queen said...

eheheh..anak buah saya..masa mak dia peknen kan dia..memang minat tahap kipas susah mati kat Upin Ipin.. Sekarang, anak dia..pantang tgk upin ipin, mak ayah dia pi tinggalkan dia pun takpe...habis je upin ipin...melalak tgk mak pak dia tak de...ahahha...

pestu..haritu, pakcik dia block depan TV, cari barang ke hape entah..menjerit2 dia marah...sebab nak tgk upin ipin..agagaggaga...

my beloved zakwan tu baru je umur 1 tahun 1 bulan...heeee

This is .... said...

hehe.. nasib saya takde fanatik mana-mana cerita..

Rizziela said...

Haziq pun suka tengok lagu2 rytm song tu...

Sekarang dah pandai mengikut sikit2

This is .... said...

sikit lagi, Haikal pulak ikut.. nanti nak beli lagu2 nasyid, doa-doa pulak la.. budak kecik cepat belajar..

hamiDahRecKs said...

mcm dah besar haikal nih....hihi.penuh berfikir dia tgk tv.hihih

This is .... said...

Recks,
Iyelah, after ko cakap baby aku tengok benda macam berfikir, aku pun rasa yang sama.. Tengok tak berkelip, pastu teliti aje..