Monday, June 14, 2010

Bila Doktor Datang Melawat…

Jumaat lepas, Reck dan Amir datang rumah sebab nak tengok Haikal.. Sejak balik dari Sahara, kitorang tak ada peluang lagi nak jumpa.. So, malam tu, we had dinner together, aku masakkan sambal udang kegemaran dia.. hihi..

Bila doktor datang, macam-macam soalan ditanya.. Dan, apa yang paling bagus ialah dapat consultation free.. haha.. Haikal pun happy ada orang layan.. Sekejap2 kena dukung, kena agah, manalah tak syok..

IMG_6682

IMG_6683 “Haikal nak kawan!” :P

IMG_6684

Lepas makan, kitorang borak-borak sampai malam.. Recks, kalau rindu Haikal, datang la rumah.. Anyway, thanks for the gifts.. Nanti bila Haikal pakai baju moo-moo tu, aku tangkap gambar..

IMG_6687

IMG_6688 Posing dengan pandangan manja.. Tapi, air liur meleleh.. hehe..

IMG_6692 Garangnya, kening terangkat! hehe..

6 comments:

||kiena|| said...

recks, bile pulok mung nak mari rumoh aku!?! ahaksss

Rizziela said...

Bestnya Haikal ada orang dok layan dia..tapi muka sedih ajer yg last tu

This is .... said...

kiena,
recks busy benar, jadi orang nomad.. hehe.. nanti dia buatlah sesi lawatan ke rumah ko pulak.. hehe.. Aku pun tak jumpa lagi anak ko..

Rizziela,
sedih makcik Reck nak balik.. hehe

hamiDahRecKs said...

waah..ko wat aku lagi rindu kat haikal..
weh kiena..nanti aku nak dtg..aku nk kek 100 ketul..drop ur hp no kat fb aku la..aku pakai no baru

Em's Family said...

mak dia suke ziana zain?? hehehe

This is .... said...

recks,
meh la datang lagi.. lepak umah aku.. kite oder pizza pulak.. sbb hanya pizza yang boleh delivery sampai rumah..

kak mira,
memang tak la.. hehe..