Tuesday, June 8, 2010

Haikal Tak Sihat…

Last week, lepas aje kena inject, Haikal demam.. Sehari lepas tu, dah baik dah.. Then, hari Isnin, hantar Haikal kat pengasuh.. Pagi tu, takde tanda-tanda sakit.. Tengahari akak pengasuh SMS beritahu hidung baby tersumbat dan susah nak bernafas.. Balik dari kerja, tengok Haikal happy macam biasa.. Cuma, mata dia merah, selsema dan batuk.. Ala, kesian tengok dia.. Sakit, tapi tak menangis pun.. Risau..

Malam tu, bawak pegi Hospital An-Nur.. Banyak ubat doktor bagi.. Kecik2 dah kena makan ubat macam2.. Sekarang dah quite OK, ada batuk2 sikit.. Budak kecik ni pun pandai, time makan ubat, dia kemam mulut tak bagi mama masukkan ubat.. :P

IMG_6523

IMG_6524 Sakit2 pun gelak2 bila ada sorang akak tu mengagah dia.. Sweet la awak ni.. :)

IMG_6525 Sedih tengok baby tak sihat.. Cepat2 sihat ye, nak..

2 comments:

cik panadol said...

haikal sangat comel....
get well soon boy...

This is .... said...

thanks..