Wednesday, June 30, 2010

Haikal Bersama Pakar Motivasi…

Cakap fasal pakar motivasi, tentu dah boleh teka siapa dia.. hehe.. Betul, orangnya ialah Datuk Dr. Fadzilah Kamsah.. Haikal dapat motivasi terbaik hari ini.. Iaitu jangan nakal-nakal teman mama :P

IMG_6914

This morning, aku pergi klinik bawak Haikal sekali.. Sementara tunggu giliran, kitorang pergi makan dulu.. Masa dah nak habis makan, ternampak Dr. Fadzilah Kamsah masuk dalam restoran..

Tidak semena-mena, datanglah idea nak mintak tangkap gambar.. hehe.. Dengan tanpa segan silu, I approached him and said “Dr. boleh tak saya nak tangkap gambar Dr. dengan baby saya?”.. Dan, inilah hasilnya.. :)  Dr. tanya Haikal berapa bulan, first baby ke?  Dan dia cakap my baby is fit dan tegap.. Memang betul, kepala takde goyang2 dah..

Lagi satu, gambar Haikal beramah mesra dgn sorang kakak di klinik ;) Sangat friendly anak aku ni.. hehe..

IMG_6917 

Note: I went for pap smear checkup.. Tau kan untuk apa? Screening test for cervix cancer.. Boleh baca di sini for more info.. Sudahkah anda menjalaninya?

5 comments:

Rizziela said...

Bestnya Haiqal...esok2 besar boleh jadi mcm Dr Fadzilah yer

This is .... said...

InsyaAllah.. :) Tak dapat dibayangkan betapa hensemnya Haikal kalau jadi doktor.. Kalah Dr. Sheikh Muzaffar.. hehe..

||kiena|| said...

eh emi,.. ko da 1st period ke?
gynea aku advised after period wat test tuh,.. hmmm

This is .... said...

sudah.. entah, gynae aku takde pun cakap pape.. boleh aje buat test tu bila2 walaupun tak period lagi.. sometimes, ada yang lama sangat baru datang period balik, kan?

try tanya doktor reck la..

This is .... said...
This comment has been removed by the author.