Wednesday, June 9, 2010

Friend’s Wedding Cum Reunion…

First of all, tahniah dan selamat pengantin baru untuk Mawan dan suaminya.. Mawan was my course mate in University..

Masa kenduri macam nilah boleh jumpa balik kawan2 lama.. Yelah, masing2 busy dengan kehidupan sendiri.. Memang tak ada nyer nak jumpa saja-saja.. hehe.. So, bila dapat peluang begini, memanglah sangat best.. Tak sangka dah 4 tahun berlalu semenjak kitorang semua graduated.. Tengok sorang-sorang, takde pun perubahan mendadak.. So, aku still rasa muda macam dulu.. hihihi..

Ni gambar2 di sepanjang majlis di rumah Mawan di Port Dickson..

IMG_6609

Haikal tidur masa sampai.. Tak hirau panas terik, tetap maintain tido..

IMG_6610

Bila nak bergambar, aku kejutkan Haikal.. So, inilah hasilnya, menguap tak ingat.. hihi.. Sama aje macam masa Pak Ngah nya kahwin hari tu..

IMG_6611 Bergambar dengan papa atas pelamin..

Ni gambar2 dari kamera Kron.. Seriously, rasa happy jumpa kawan-kawan lama..

1 Haikal sama tema dengan pengantin.. :P

2 Dengan kawan-kawan baru.. Tunggulah bila Haikal pandai merangkak nanti, semua orang dia kejar.. hehe..

3

4

5

6

7

Sehingga berjumpa lagi di kenduri kahwin yang lain pulak.. :P

Note: Tengok semua orang guna DSLR, rasa nak beli jugak.. Tapi, kamera tu bulky dan berat.. Mana dengan nak bawak Haikal lagi.. Alamak cicirlah DSLR aku nanti.. hehe..

3 comments:

Queen said...

setuju...dslr besar dan berat,,..last2 guna kamera phone je..tp kalau tgk quality between 2 gambar dari dua gadget yang berbeza ni,..memang rasa macam...waaaa...cantinya gambar dslr..tetiba terjakun..ekekkeke

Rizziela said...

bestnya dapat jumpa kawan2 lama

This is .... said...

queen,
Kena banyak belajar bila guna DSLR.. Kalau asyik guna "Auto" mode aje, baik guna digital camera biasa..

Rizziela,
setuju2.. ada yang dah tunang, kahwin, ada anak, tambah anak.. best2..