Wednesday, June 16, 2010

Teething Blanket…

Lepas satu, satu lagi.. Hari tu, teething book, sekarang teething blanket pulak.. Disebabkan Haikal suka sangat masuk jari dia dalam mulut, especially ibu jari kiri, aku try la macam-macam cara supaya dia stop.. Beli benda alah ni kat LittleWhiz.. Aku suka sebab comel.. Botol susu besar! hehe.. Teething blanket ni diperbuat dari cotton.. and dalam dia ada plastic.. So, bila baby pegang, bunyi berkeriuk..

IMG_6733 Mana satu nak masuk ni?

IMG_6735 Tu curi-curi hisap jari la tu!

IMG_6737 Sampai tertutup muka dibuatnya..

IMG_6738 Pegang elok-elok..

IMG_6739 Getting boring already.. hehe..

LittleWhiz is having sale.. So, got 10% off from normal price, RM22.90..

Okay jugak teething blanket ni.. Boleh ajar Haikal pegang barang.. Cuma, kalau terlepas dari tangan dia, mulalah masuk jari balik dalam mulut.. Pernah try letak tangan aku kat mulut dia, memang dia nyonyot sepenuh hati.. hehe..

5 comments:

cik panadol said...

haikal sangat2 comel!!

Rizziela said...

Memang lumrah budak-budak..suka sangat masukkan tangan dalam mulut...sedap sangat kot tangan tu :D

This is .... said...

cik panadol,
thanks.. mcm mama dia x? hehe

Rizziela,
memang sedap.. cap cap cap bunyinya.. hihi..

fatin itu saya said...

emy, bukan ke kalau baby masuk jari kaki dlm mulut, org tua2 ckp nak dpt adik?

hehehehe

This is .... said...

yes, hisap jari kaki means nak dapat adik.. tapi, sila maklum ye, haikal hisap jari tangan.. hehehehe.. tunggu "adik" dari ko dulu lah.. :P