Monday, June 14, 2010

Jalan-Jalan Cari Baju..

We went to Pavilion on last Saturday.. My husband nak beli baju.. Seperti biasa, Haikal memang suka berjalan, tak banyak songeh pada awalnya..

Bila dah pergi tempat baby, mesti ter”stuck” kat situ.. Nampak sales up to 50%, 60% teruja nak beli.. So, papa belikan 1 UCOB tshirt and checked shirt untuk Haikal.. Kira baju raya la tu.. hihi.. Very good price for branded pieces… sebab discount 60%.. Erm, I’m thinking, kalau nak beli baju online more than RM25 for 1 shirt, better wait until offer, and you will get about the same price or even cheaper for the authentic one..

IMG_6698

Aku bawak 5oz EBM, kot-kot Haikal nak minum.. Biasanya, when I’m around, Haikal tak suka susu dalam botol.. Tapi, hari tu, minum sampai habis.. Lapar sangat la agaknya tu.. :P

IMG_6701

Suka pulak aku bergambar depan cermin.. This is one way to take own photo without someone else help.. hehe.. Haikal tengok aje.. Takpe kan baby tengok cermin? Orang tua cakap tak elok, kenapa ye?

IMG_6702 Macam nak menari rap aje budak kecik ni.. hihi.. Bergambar dengan Mickey Mouse.. Bajet-bajet cam berada kat Disneyland, boleh? .. haha..

IMG_6704Air liur meleleh, air liur meleleh.. hihi..

Before having dinner kat KFC, habis baju aku kena muntah Haikal.. Kat bahagian bahu.. Terlampau kenyang kena susu ibu la kot.. :P Lepas tu, terus balik.. Dah takleh lama-lama, nanti takut Haikal meragam pulak..

6 comments:

nusha said...

comei bby akak..

This is .... said...

Thank u.. Haikal kirim salam :P

Rizziela said...

Haikal berjalan diam ajer yer..
suka shoping macam ibu dia juga tu :D

This is .... said...

susu cukup, tak berak, dah oklah bagi Haikal.. yang lain, dia ikut saja mana mama papa bawak.. hehe

Em's Family said...

dia tak kasik mak dia cun selalu tu hehehee,

This is .... said...

kak mira,
agaknya la.. takpun, ajak cepat balik.. dia dah penat duduk dalam stroller.. hehe