Wednesday, June 23, 2010

Otak-Otak Place.. Reminds Me The Good Old Days..

Pernah makan kat sini tak? Aku baru try sekali.. Actually dah lama dah ni.. Before Haikal lahir.. hehe.. Tengok-tengok dalam folder, ada gambar2 makanan yang buat aku terliur ni… Harap, boleh pergi lagi la next time :P

IMG_4523

Interior dalam restoran ni berunsur zaman kite kecik2 dulu.. Ada basikal tua kat depan kedai, pastu kat setiap meja ada kad “Happy Family” dan tutup botol.. Hiasan lain pun memang yang lama-lama punya..

IMG_4525 Hubby tengah main tutup botol sementara tunggu hidangan sampai..

Tentang makanannya, memang tak mengecewakan.. I tried berry smoothies (kalau tak silap).. Sedap, rasa macam Sugus or chewing gum.. hehe.

IMG_4526

IMG_4527 Kopi dan biskut kering..

IMG_4529 Nasi goreng.. At that time, tak dibenarkan makan nasi lemak which is my favourite sebab sudah gain weight banyak.. :P

IMG_4531 Nasi lemak.. Hubby said, ok aje..

IMG_4530 The yummy rojak.. Next time, kena cakap tak nak segala sayur la.. Susah aku nak asingkan sayurnya, banyak sangat.. Aku dahlah tak makan sayur..

IMG_4533 The bicycle.. Looking at this old bicycle, teringat lagu Sudirman “Basikal Tua” tu.. 

Nanti pergi One Utama, boleh makan lagi kat sini.. Tapi, bila tu? hehe..

4 comments:

Mizzyan said...

uuuuu otak-otak! *drooools*

Adlina Husaini said...

wow new style of otak2 ^_^

Tale Of A Little Big Girl said...

wow yummy... syokk la.. arga dia mcmn? reasonable tak?..

This is .... said...

Tale Of A Big Girl,
Harga ok.. standard macam old town white coffee, Kopitiam camtu..