Wednesday, December 16, 2009

Baby On Board!

Selalunya jumpa this sign kat dalam kereta, kan? Orang hang kat belakang kereta.. kadang2, baca wording nya aku rasa comel jugak..

Picture 131_edit

Tapi, tak pernah terfikir nak pakai sign tu kat badan sendiri.. not until, my hubby asked me to try it during our visit at Fabulous Mom the other day.. Dia cakap comel baju tu..

So, this is how I look in this maternity t-shirt, masa pergi Lowyat hari tu... Yang mana comel? Baju, perutku atau aku? haha.. Perasan!

Picture 135Aku sedar ada beberapa mata yang memandang ke arah perutku itu.. :P Tak apa la, didn’t do any harm, rite?

5 comments:

Razali Zain said...

Haha... nice, yeah never crossed my mind either.

rabiatul rashid said...

comell bajunyee.. sesuai di pakai di tempat-tempat sesak.. so, org rmi akan bg laluan pd mummy and baby.. :)

This is .... said...

Razali Zain,
:)

Atul,
Comel ek? credit to mr. husband yang beria suruh Emy amik.. hehe..

Qis said...

hahhahaha, sempot gile baju kau ni... nanti bile time aku rasa mcm nak jugak je... agak2 by that time cap ayam pon akan ikut design ni...

This is .... said...

qis,
macam tak sabar aje nak timang baby ni.. hehe.. try la nanti..