Wednesday, June 2, 2010

Krunch Your Way To A Healthier Start…

krunch

This is my favourite biscuits, recently; Munchy’s Oat Krunch.. Dark Chocolate flavour.. Sedap2, lebih chocolate chip.. Lagi banyak chip berbanding Chipsmore (lama dah tak makan).. Cuma biskut ni agak rapuh, so, bersepah sikit kalau makan.. hehe.. Yang bestnya, biasa beli RM3.90 for 150gm.. Ada 7 pack dalam tu.. Tapi, sekarang ada promotion kat Mydin.. Untuk 500gm, RM5.89 sahaja (normal price RM7.90).. Apalagi, cepat-cepat sambar 2 bungkus.. Jadi, sarapan pagi biskut, makan tengah hari biskut.. Makan malam aje, nasi.. :P Dah abis, boleh pegi beli lagi, MyMydin sekangkang kera aje dari rumah..

Munchy’s Oat Krunch ni kaya serat, katanya.. Before this my husband not aware about it.. Then bila dah tahu, dia cakap “Patutlah senang membuang!”.. hehe..

Oh ya, lagi satu aku suka Biskut Ano ni jugak.. Sedap macam biskut butter perisa coklat.. Memang semua yang aku suka adalah chocolate related.. hehe..

Picture 335

2 comments:

kumfye said...

having healthier life was a good way to live...lets live in a better way...lover the one bsides you...

thefye.com

This is .... said...

kumfye,
yes, definitely.. :)