Friday, June 18, 2010

Sana-Sini Giveaway..

Aku bukan nak buat Giveaway ye.. Just nak babbling about Giveaway yang selalu aku tengok dalam blog orang aje.. Bila tengok hadiah-hadiah menarik yang ditawarkan, seriously, memang excited nak hadiah tu jugak.. Tapi, tengok macam-macam steps kena ikut, jadi follower lah, tampal banner lah, itu yang tak berapa suka tu.. No, this is only my opinion.. Nothing to do with others.. Bila dah kena buat macam2, memang jaranglah aku nak turut serta.. Lagipun, I don’t want to fill up my blog with unnecessary things.. Not at this moment, yet.. Kalau just tulis comment untuk dapat hadiah, itu oklah, naklah jugak try.. hehe..

Sometimes teringin jugak buat Giveaway ni.. Bagi hadiah2 kat orang.. Erm, nantilah, bila ada masa, baru fikir.. Don't worry, it will be very simple, bagi comment je kot.. Kite tunggu dan tengok lah nanti.. :P

Note: Pernah try bagi comment untuk satu Giveaway ni using my brother’s email dan sangat terkejut, dia menang hadiah… So, I took it, because I did it.. hehe..

4 comments:

Queen said...

i pernah buat dekat blog both way...satu yang susah..satu lagi comment je main teka2...

pun dua2 tak ramai join,,ngeee..agaknya susah sangat kot i teka..

ni dekat Quiny bridal ade giveaway..bolehla try join..ngeee

This is .... said...

i saja je suka2, tak tau la ada orang join ke tak.. :P

LynnDa @ PeNg said...

aku pernah join yg tupperware go green..
simple jer survey dia..
jawab 2 soalan yg kena pilih choice 1 or 2..then bg contoh cara pulihkan alam sekitar...
sekali aku dpt tupperware botol air n bekas lunch... tak sia2 mencuba..

This is .... said...

aku takleh join yang tupperware tu, sbb member..