Tuesday, June 1, 2010

Bila Facebook Di”banned” Di Office…

It’s not the end of my life.. And, I still can live peacefully without it.. Just because I’m not a Facebook-addicted!

Aku create Facebook account pun sebab nak cari kawan2 dulu masa nak kahwin.. Now, more to keep me updated with latest info from friends and I like to view their photos.. and get in touch with them as well.. Aku update status skali skala.. Aku tak suka langsung main segala jenis game yang ada.. Mafia War etc.. Susun guli lagi best! So, bila Facebook tak boleh diaccess di office, for me I can take it easy.. Boleh check malam nanti kat rumah :P

8 comments:

Kie-yu said...

Ouh,
tgh berpk2 nk tukar ke
millatfacebook
moh kite!

Salty Bodice Ripper said...

good riddance

I've always hated facebook, ridiculously stupid filled with zombie bots and no privacy laws

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

kiter punyer opis pun sama la...kengkadang tu diorang block...kengkadang ok plak

This is .... said...

kie-yu,
millatfacebook? never heard of that.

salty Bodice Ripper,
panjangnya nama.. hehe..
there certain things need not to share in Facebook..

Anje a.k.a Mama_Balqis,
sejak cakap xboleh guna,saya terus tak try lagi..

Rineldi @ Ineld said...

Salam,,

sy mmg addicted dgn facebook. namun kat opis mmg kena banned..bagus jugak sbb bole pastikan productivity 100% kat opis. malam kan ada..bleh check kat umah..tul kata awak..

This is .... said...

Rineldi,
Bagus2.. fokus! :P

Nanti balik indon x, kenduri Ely?

Miss Q said...

takpe.. meh masuk contest saye mehh.. hehhehe

karipapsayur

This is .... said...

Qast,
akak, bab contest-contest ni, tak minat le.. kalau kena bagi komen aje dalam box, yes, akak join.. hihi