Monday, June 21, 2010

Gambar Censored Ketika Mandi…

Hehe.. He was having a good time! Setiap kali mandi, I could see the excitement in his eyes.. Dah hantar pengasuh ni, aku berpeluang mandikan Haikal time weekend aje..

Ni gambar masa mandi kat rumah mak kat Wangsa Maju.. Comel betul, guna besen rendam baju je :P..Besen baby dah simpan dalam stor.. Haikal tak kisah, mama dia lagi tak kisah, janji anak mandi.. hehe.. Hari tu, pegi Pavilion, mandikan kat Nursing Room tu.. First time Haikal mandi dalam sinki.. Tapi, yang bagusnya, air dia panas.. memang sesuai nak mandikan baby kat situ.. Baby Bath pun ada.. So, balik rumah malam2, dah tak payah mandi lagi dah..

IMG_6785 “Apa ni amik gambar Haikal tengah bogel ni? Malu tau!”..:P

IMG_6786 Seronok betul dia mandi..Blur kan sikit gambar "tutut" dia.. Nanti bila besar, Haikal marah mama pulak letak gambar ni dalam blog.. hehe..

Since Haikal macam happy aje main air, rasa tak sabar nak bawak dia pegi mandi-manda kat swimming pool.. Bila ye waktu sesuai untuk bawak baby mandi swimming pool? Aku tengok anak orang putih, baby lagi dah campak dalam pool.. Kerkepak2 anak dia nak terapungkan diri…

4 comments:

Adlina Husaini said...

alahai comelnya dia =D

This is .... said...

tang mana yang comel tu? hehe

YaNie said...

Hi, Yanie here from http://moments-to-adore.blogspot.com

About the freezer, it's from ELBA bought at Jusco One Utama and it costs nearly RM1k (RM950++) I forgot the exact price :)

Thanks for visiting my blog and kiss to Haikal :)

This is .... said...

hehe.. saya dah beli freezer dah.. but, Haier brand.. because I'm looking for cheaper one.. :P