Thursday, June 24, 2010

Are You Sleeping, Baby?

Haikal sekarang lebih selesa tidur mengiring.. Especially, bila susukan dia sambil baring, tepuk2 dia lepas tu terus tertidur.. Sambil menyusu tu, kadang2 dia pegang tangan mama, pastu main tarik2... Suka betul pegang tangan comel dia.. :) 

IMG_6752 Hampir tertidur…

IMG_6753 Main dengan jari sendiri.. I thougt he just realized that he has 2 hands.. :P

Bila Haikal tidur mengiring, nyenyak sikit tidurnya.. Kurang terkejut kalau terdengar bunyi bising.. Biasalah, kalau memasak, berdentam-dentum kat dapur tu… hihi..

Cuma satu aje, Haikal suka hisap ibu jari dia.. Pandai pulak dalam tidur tu adjust jari masuk dalam mulut.. Mama tengok, bukan main sedap.. Cap cap cap bunyinya.. :P Selalunya, memang mama tarik jari dia keluar.. Let say tidur malam, sumbat la susu kat mulut dia.. Abis cerita.. hehe..

IMG_6813 Tengah “layan”…

3 comments:

Rizziela said...

Geramnya tengok haiqal...comel bebenor

Miss Q said...

Aww.. masuk jari dlm mulut..

Ada org kata kuman. x elok. and ada jugak org kata, isap jari tu bagus. senang berak. ntah la..

This is .... said...

Rizziela,
Thanks.. Rasa nak gigit x? hehe..

Qast,
Tulah, kuman tu memang betullah.. sbb dia pegang apa2, pastu terus masuk mulut.. Tak boleh biarkan..