Saturday, June 19, 2010

Oh Kome, Durian Dah Berbunga…

IMG_6792

Dah lama nak makan, tapi tak dapat2..  Malam ni baru dapat.. Last makan, time pregnantkan Haikal.. Itu pun tak dapat makan banyak.. Sekarang, Haikal dah nak masuk 4 bulan.. Bila dah dapat, apalagi, balun cukup-cukup la.. hehe..

Mak pegi Melaka hantar kad jemputan.. Sekarang kan musim durian, so, masing-masing bagi durian buat bekal.. Aku yang duduk kat rumah tak sabar-sabar tunggu mak balik.. Asyik tanya dah sampai mana :P Hope Haikal enjoy jugak susu perisa durian esok.. hahahaha..

8 comments:

Dean said...

baru td mkn durian.huhuhu..besttt

This is .... said...

memang best.. salah satu nikmat makan.. rugi tau siapa tak makan durian.. hehe

Heartilyina said...

sedapnya! dh lama xmakan durian.

Heartilyina said...
This comment has been removed by the author.
fatin itu saya said...

baby tak panas ke minum susu cap durian? eheheehe. aku tgk dah kecur. ni nak pergi makan kat org jual durian kt melawati tu lah..yummm

This is .... said...

Ina,
kat jepun, durian dia rasa sama x? hehe..

fatin,
tengok ok aje.. InsyaAllah, takde apa2.. Dari dalam perut mama dia dah trained makan macam2.. :P

Rizziela said...

Nanti banyak la air susu.

saya kalau makan durian..susu memang mewah...laju ajer

This is .... said...

ooh, yeke? macam ni, nak makan lagi la.. hehe