Saturday, June 19, 2010

Haikal In Moo-Moo Attire…

“Macam mana bunyi cow, nak?”

“Moo Moo..”

Semalam first time Haikal pakai baju yang Aunty Reck bagi hari tu.. Haikal pakai, pastu cakap “Moo Moo”.. Ok, mama tipu :P

Mama pakaikan Haikal lawa-lawa sebab nak bawak pergi Jusco Wangsa Maju.. Mama nak cuci gambar instant.. Ada project besar nak buat.. Besar la sangat.. hehe.. Cuci a few photos aje.. Nanti cuci banyak, guna EOE Online la.. Itu lagi murah dan jimat.. Aku dah pernah cuci beratus2 gambar kahwin dengan EOE.. Servis pun bagus..

IMG_6769 Sebelum pergi.. Khusyuk betul tengok tv..

IMG_6770

IMG_6773

IMG_6771
Posing kat kedai gambar dengan Mak Su…

IMG_6778Macam menari breakdance aje ni.. hehe..

IMG_6780 “I like to shop” written on the baju.. Definitely! Saje je letak watermark kat bahagian atas, sebab mama suka tengok kaki comel Haikal… hehe.. Siang dah tak pakai booties or socks dah.. Panas!

Pergi Jusco sekejap aje.. Lepas cuci gambar, beli cotton bud kat Guardians, pastu beli sayur kat supermarket, terus balik.. Plan nak beli sayur campur, tapi, bila fikir hari ni takde plastic bag, terus tukar beli sayur kobis yang panjang tu je, entah apa namanya tu.. hehe.. Serius leceh nak bawak banyak2 barang dengan nak tolak stroller baby lagi :P

2 comments:

hamiDahRecKs said...

aalololo..comel...muat eh baju nih..igt besar..hihihi..

This is .... said...

muat.. kalau besar sikit, boleh pakai lama.. Thanks Aunty Reck! :P