Monday, May 31, 2010

Haikal’s First Photoshoot…

Photoshoot sempena konvo Pak Teh.. Semua ahli keluarga berkumpul kat kedai gambar untuk bergambar kenang-kenangan dengan Pak Teh yang memakai jubahnya..

IMG_6425 Dengan Nenek dan Abang Danish sebelum pergi kedai gambar..

IMG_6426 Sebelum bergambar, kita minum duluuuu… Bagi cukup tenaga!

IMG_6427Curi-curi amik gambar dari belakang.. Macho lah Pak Teh!

Dah bergambar-gambar, baru tanya dengan tokey tu pasal pakej.. hehe.. And, baru dapat tahu tak boleh dapat softcopy gambar-gambar tu.. Haiya..

IMG_6429

IMG_6432

Tak tahulah macam mana rupa Haikal dalam gambar.. Tak sabar nak tengok.. Harap senyum lah macam selalu.. Tokey tu siap main-main loceng supaya Haikal pandang kat kamera.. hehe..

Bila nak buat outdoor photoshoot? Ada yang nak bagi best offer? hehe..

8 comments:

tinakhamis said...

hubby aku photographer...nak outdoor shoot leh kautim bla2 pon ok...hehehe

kenwooi said...

nice smile at the end =)

xRaafikx said...

comel nya dia.

sukanya bila dia ceria. :D

Queen said...

kat quiny bridal pun ade....siap boleh mekap utk ladies...

http://quinybridal.blogspot.com

This is .... said...

cik kart,
nak tengok hasil2 kerja, boleh?

kenwooi,
thanks..

xRaafikx,
Tu macam lagu dalam iklan aje..

Queen,
thanks for the info, nanti saya check..

anne said...

perut abg teh lagi macho :P

This is .... said...

anne,
kecik hati pak teh haikal.. hehe

anne said...

aset la perut pak teh haikal tu...hehene