Wednesday, July 7, 2010

Hantaran Tema Merah Silver…

Seperti yang dijanjikan, di sini aku tempek gambar2 hantaran kahwin Tasha hari tu…

Dari Pihak Lelaki:

Seperti biasa, tukang buat hantaran ialah Epit… Cuma sirih junjung dan cake sahaja ditempah dari orang lain..

IMG_6923 Sirih Junjung “Raikan Cinta”.. Hehe.. Suka2 aje bagi nama.. Tak silap, tempah kat Chow Kit.. Janji amik pagi, tapi, dah nak tengahari baru siap..

IMG_6944 Mas kahwin dan perhiasan emas..

IMG_6925 Senaskhah Al-Quran, silver in colour..

IMG_6924 Handbag dan wallet.. I like the wallet.. Dark pink..

IMG_6926 Kasut.. Comel aje kaki Ema ni.. Sofia yang darjah 2 pun muat..

IMG_6928 Coklat..

IMG_6929 DSLR Camera..

IMG_6927 Buah-buahan..

IMG_6931 Fondant Cake, Damask design dari Reza-Nani Delite.. Mula2, Tasha nak bagi Secret Recipe cake.. Aku bangkang.. Tak lawo lah, letak kotak semata gitu.. Nasib Ema survey, jumpa orang buat cake ni.. Ha, kan cantik.. :P

Dari Pihak Perempuan:

Hantaran tema warna hijau coklat.. Gambar2 ni aku main capture aje.. Maybe bukan dari angle yang terbaik, maka tak menggambarkan keseluruhan rupa hantaran.. Actually, the hantaran were very nice..

IMG_6978 Sirih Junjung..

IMG_6981 Blackberry Handphone..

IMG_6980 Skate Shoes pilihan Tasha.. Karang pakai kasut formal, tak sesuai pulak dengan profession.. hehe..

IMG_6994 Nintendo Wii game..

IMG_6992 Jam.. jamnya dah dipakaikan kat Tasha masa sesi batal air sembahyang lepas nikah..

IMG_6993 Baju kemeja..

IMG_6979 Coklat..

IMG_6977 Buah-buahan…

IMG_6982 Towel..

IMG_6983 Cake..

Lagi satu ialah tempat cincin.. Aku lupa nak snap..

Note: Keyword Nuffnang yang selalu sangkut kat blog aku ialah hantaran tema ungu, kedai barang hantaran murah, Epit buat hantaran (siapa yang search nama Epit ni? Agaknya kawan2 aku kot hehe) etc.. So, di sini aku tambah lagi satu tema hantaran.. Just wait and see ada sesiapa tak yang jengah… hehe..

7 comments:

Rizziela said...

cantik

Queen said...

betul2....yang purse pink tu santek...kasut dia menginatkan saya pada game kat dalam FB tu..ape nama ntah..ngeee..comel..

dan barang lelaki..game..waaahhh....heaven dgn game...ngeeee

LynnDa @ PeNg said...

creative nyer epic tuh... leh bukak bisnes gubah hantaran dah tu...
kalau aku dah lama dah buat... tp malang takde kemahiran...huhuhu

This is .... said...

Queen,
kalau bagi game, nanti laki asyik main game tak ingat dunia, nak salahkan siapa? ahkak jugak.. kehkehkeh..

Peng,
hihi.. tu pun dia suka2 aje.. sbb kalau buat, tak tau nak amik upah berapa.. :P

reza-nani said...

hai dear,
ni adik pengantin lelaki la yer :-) well, nk amik kesempatan ni to say tq very2 much to all of u yg sudi tempah kek from RND....walaupun dh ujung2 notice sebab akak nk berehat 3bln nnt, tp dh rezeki ema & shah la ni ;-) well, last but not least, selamat pengantin baru to shah & ema yer...semoga bahagia selamanye... ;-)

This is .... said...

reza-nani,
kakak pengantin lelaki :)

tieqa said...

sumpah sampoi....i like brg hantaran die..ehehhehe....