Monday, July 19, 2010

Laughter Is The Best Medicine..

Tak tahu apa yang kelakar sangat.. Bila dah gelak, susah pulak dia nak berhenti.. And, he was looking for more “cak” from papa.. :) Aku yang tengah makan, boleh stop kejap pegi amik camera nak record this video..

Contagious laugh… Macam mama dia gelak, tak? hehe..

Betullah orang kata anak tu penyeri hidup, kan? Baby sekecik ni boleh membuatkan hati jadi happy.. Dahlah asyik senyum aje.. Sayang Haikal! Semakin bijak dari hari ke hari..

5 comments:

ken said...

yeap.. that's true! =D

fizah_ismail said...

emi..Haikal gelak sama mcm ank aku gelak la..haha..sgt comel Haikal tuh!

This is .... said...

fizah,
best kan tengok baby gelak.. dengan kite-kite pun tergelak sama.. :P
aku dah add blog ko dalam blog list aku..

fizah_ismail said...

ha'ah..aku xreti nk upload video tu..buta it la katakan..wahaha..tp serius..aku xpandai..teringin ak nk letak kt blog..huhu..

This is .... said...

fizah,
kalau guna blogger account, kat new post tu ada icon letak video.. boleh upload la mana2 video baby ko.. rasanya *.wmv and *.mp4 yang boleh upload..