Friday, July 16, 2010

Main Bola… Makan Bola…

Demam World Cup belum habis lagi, nampaknya..

Ok-ok, takde kena mengena dengan World Cup pun.. Nak tunjuk gambar anak teruna saya dengan bola dia.. Bola beli kat Ikea RM6.90, tag pun tak buang lagi.. hihi.. Ada yang besar sikit, tapi tak colourful, so I think, this is better.. Sesuai dengan umur dan saiz Haikal yang masih kecik.. Haikal dah pandai pegang barang dah… Teether, cloth books dan bola ni pun dah boleh pegang.. Tapi, biasalah, selalu terlepas atau pun dia campak ke mana-mana entah..

IMG_7291Main Bola… Budak laki kena main bola, tau.. Barbie Doll, tak boleh!

IMG_7292  Bila dah lapar, kite “Makan Bola”.. Nyam nyam.. :P

4 comments:

ken said...

haha.. having withdrawal syndromes from world cup? =P

Miss Q said...

makan bola.. ini yang iye nye! he he he

Em's Family said...

ni post world cup event la ni yer.. :) anyway, u saw me.. ye la tu, kat uptown 1, next time.. tego yer.. i always tak nampak orang, sebab selalu stress hhehehe

This is .... said...

Qast,
sedap2..

Kak Mira,
tulah, tengok macam familiar aje.. hehe..