Thursday, July 22, 2010

Senget-senget…

Haikal dah mula tak reti duduk diam.. Cubalah dudukkan dia atas pangku dan peluk dia.. Tak lama duduk diam-diam, lepas tu, dia akan tarik dan angkat tangan kite, seperti cuba nak lepaskan diri..


IMG_7381 Tengok tu, dah senget2.. Memang kena pakai seat belt setiap masa, wajib!

Bila letak atas rocker dia, dah pandai dah tarik2 mainan yang bergayut tu.. Kaki pun terangkat2.. Most of the time, Haikal akan angkat badan, macam nak bangun dan lari.. :P.. Kadang2 tu, memang terpaksa letak dalam rocker aje sebab tak larat nak angkat dia selalu, meniarap pusing sana sini sambil tangan hisap jari.. Geram tengok! Camne ye taknak bagi baby hisap jari?

1 comment:

armouris said...

info tentang hisap jari di SIHAT SELALU - Hisap Jari Boleh Akibatkan Jongang