Sunday, July 25, 2010

Aauwww, Seksi!

Balik Melaka hari tu, kitorang pergi Madam King cari baju tidur untuk Haikal… My hubby kata kat sana murah-murah.. Yelah, baju tidur Haikal pun dah sempit.. Haikal pulak suka tarik-tarik baju dia.. Bila tarik sikit, dah ternampak perut dia yang seksi tu.. :P Yes, he need new sleepwear.. Baju2 lain still besar2 dan masih muat..

IMG_7419 Seksi tak saya? hehe.. Setiap kali nak tidur, kena check tahap kebasahan baju dek kena air liur dulu.. Selalu aje kena tukar baju lain.. Kalau tak tukar, takut dada sejuk nanti selsema pulak..

IMG_7420Macho look.. :) Suka sangat berlenggeng tak pakai baju..

IMG_7421 Orang tua2 kata, kalau nak tahu jantina next baby, boleh tengok dari bentuk tetets baby kite.. hehe.. Betul ke?? Ha, pegi cepat2 check keadaan tetets baby anda.. kehkehkeh..

IMG_7423Muka bangga.. Model majalah Mangga.. haha..

2 comments:

Rizziela said...

Semakin handsomelah bb haiqal ni..geramnya anti

This is .... said...

hehehe.. nak tau hensem ke tak, kena tunggu besar.. :P