Sunday, July 18, 2010

Bape Beanie Hat @ Serkup Mak Aji..

Tambah lagi aksesori kepala untuk Haikal.. Baby boy, kumpul topi ajelah.. hehe.. Serious, memang aku tak boleh tengok topi-topi ni, memang rasa nak belek2 dan try kat Haikal.. Haikal pulak bagus, pakai aje, takde dia nak cabut2 topi atas kepala.. Tu lagi buat mama dia suka membeli.. hehe..

Owh, by the way, I bought it online for RM16, excluding postage, di MyBabyWear.. Tengok model baby yang pakai dalam tu comel sangat.. So, nak tengoklah Haikal pakai cun ke tidak.. :P Topi ni boleh pakai untuk baby 3 bulan sampai 5 tahun, bergantung kepada kebesaran saiz kepala budak.. Kalau stretch2 sampai abis, agak2 boleh muat tak buat serkup kepala sendiri? muahaha..

IMG_7336 Serius!

IMG_7338Tengok papa agah dia..

IMG_7340Start to laugh…

IMG_7343Suka betul.. 

IMG_7345 Gambar di ambil sebelum keluar dinner semalam.. Sempat singgah Manjaku di Bangi, beli barang Haikal sikit..