Tuesday, July 20, 2010

Zzzzzzzzzz…

Aku memang lemah bila tiba time meeting.. Mata aku ni macam ada setan bergayut2.. haha.. This morning, attended our weekly meeting.. Lepas report tentang project aku, kira settle la.. Then, kena dengar update orang lain punya project pulak.. Ada artikel yang aku bawak, so aku baca lah.. Sambil baca, sambil mata terlelap.. Ambil kesempatan sungguh… Aku rasa boss pun nampak.. huhu.. Dia paham kot keadaan aku ni.. hehe..

Tengah sedap2 terlelap, tiba-tiba terdengar kawan sebelah kejutkan sebab boss tanya soalan kat aku.. hukhukhuk.. Dengan selambanya aku jawab soalan2, seperti tiada apa-apa berlaku dengan diriku.. haha.. Serious, I need more sleep! Lunch time, tidur kat surau.. Jap lagi balik sambung tidur dalam kereta, my friend driving today..

2 comments:

Rizziela said...

Memang mengantuk lah sangat2 kalau kena masuk meeting. Terasa berat ajerlah mata

This is .... said...

Rizziela,
saya mengantuk tak kira masa.. kat prod line pun ngantuk jugak.. :P