Wednesday, July 21, 2010

“Auntie.. Haikal Nak Kawan..”

Hmm.. Paham kan apa maksud Haikal ni? hehe..

Sengih aje memanjang anak aku ni.. Time tu baru lepas makan, sedaplah nak main-main... Gendang gendut tali kecapi, kenyang perut senang hati.. :P Bestlah dia asyik kena dukung aje..

IMG_7205 “Cepat2 lah auntie Dyan cari uncle untuk Haikal..” 

IMG_7206 Sengih senget.. hehe.. Suka betul bila suruh posing..

Ely dan Dyan datang melawat kitorang di rumah.. Langkah kanan la, sebab kitorang pun tak makan lagi.. So, we had our dinner together.. Lain kali datang lagi, ye..

4 comments:

Rizziela said...

memang Haikal suka senyum...awek muda nanti Haiqal ni

This is .... said...

InsyaAllah ;P

Em's Family said...

i think haikal boleh jadi woman breaker hahah sebab suke senyum :D

This is .... said...

senyuman menggoda, ek? haha