Thursday, July 8, 2010

Buds Free Samples For Your Baby..

IMG_7132

Aku ni, pantang nampak dalam majalah ke, website ke, perkataan “Request A Sample”.. hehe.. Kalau boleh, semua nak try.. This time, dapat Buds baby product punya sample iaitu Buds Everyday Baby Cream and Buds Everyday Head To Toe Cleanser.. Additional gift is RM10 off voucher for Buds product.. Tapi, tapi, kena spend dulu RM50 baru boleh guna voucher tu.. Erm, entah bila la kan aku nak guna.. Ada lagi stock syampoo, bedak yang orang bagi hadiah.. Jadi, guna dulu sampai habis.. So, ada sesiapa nak voucher ni tak? Yang baby dia memang guna Buds ni ke? Atau yang nak try this product? Kalau nak, bagitaulah..

Oh, btw, kalau nak try product ni dulu sebelum beli, manalah tau baby sesuai ke tidak, boleh dapatkan di sini.

3 comments:

~ZuE~ said...

Azim pki buds tp exp date voucher tu bile

This is .... said...

nanti emy check.. rasanya takde expiry date.. sebab kat belakang tu, emy tgk diorang dah cancel kan expiry date dia.. so, boleh gunalah kot bila2..

This is .... said...

kak zue,
dah check, expired 31st Dec 2010.. boleh guna kat mothercare, fabulousmom, mom's care, caring pharmacy etc. nak tak?