Sunday, July 18, 2010

Nandos Take Away.. I Just Love The Packaging..

Weekend adalah hari cuti memasak :) Agaknya, terbalik kot dengan orang lain yang selalu masak during weekend.. Memang biasanya aku jarang masak masa cuti sebab selalu keluar.. Tapi, kalau tak keluar pun, kadang-kadang aje masak, bergantung kepada apa yang ada dalam fridge.. :P

So, tengahari semalam ingat nak makan Nandos.. Kan Nandos pun ada delivery.. But, unfortunately, Nandos tak deliver kat area rumah kitorang.. Sama jugak macam Pizza Hut and McDonalds.. Haish, ceruk manalah kitorang duduk ni, kan? hehe.. Then, Encik Ahmad la sendiri pegi beli kat The Mines and take away.. Bagus jugak idea beli take away ni, jimat 10% service tax..

This is how the packaging looks like.. Sangat evironment friendly lah.. Makanan pun letak elok2 dalam paper bag.. Bila bawak keluar pun masih dalam keadaan baik, tak senget-senget dan tumpah-tumpah walaupun Encik Ahmad bawak motor ala-ala delivery service tu.. hehehe..

IMG_7322

IMG_7323 Apa yang Haikal fikir tu?

IMG_7324It’s makan time.. Kesian Haikal tengok aje mama dan papa makan.. Macam juri pun ada jugak.. hihi.. Comel aje tengok kaki terjulur dalam gambar :P

7 comments:

Queen said...

he....kalau setakat makan dua org..kadang tu baik beli je dari masak..heeee..tunggu haikal besar sikit..itu jam...masak la the best...ngeeee

This is .... said...

Queen,
tak tau nak order apa dah kalau makan luar.. so, prefer masak simple2 aje during weekday.. kalau yang leceh2 tu, dah 9 lebih baru dapat makan.. haha

ken said...

quite nice =)

||kiena|| said...

heee nandos la fevret place kitorg! lalala sampai Ziyaad Ilhaam pon da biase kene nursing kt situ! wow me nursing at public

This is .... said...

ken,
yes!

||kiena||,
aku tak pernah lagi bf in public.. haikal aktif sangatlah, risau terselak sana-sini.. haha..

Rizziela said...

Siannyer..Haiqal tengok ajer..x dapat makan

This is .... said...

Rizziela,
takpe, nanti dah boleh makan, mama dia suap wedges tu.. :P