Wednesday, July 7, 2010

Let’s Bingo Everyone..

I like to watch my baby while he is watching tv.. Sangatlah khusyuk, dahi sampai kedut-kedut, especially when he sat in his Bumbo Seat.. hehe..

Please put your speaker ON and enjoy the song together :7)

Cubaan untuk pasang DVD dan biarkan Haikal tengok sorang2, tak berjaya sekarang ni.. Dia akan berpusing meniarap.. Nanti, tak senang hati aku kat dapur buat kerja, asyik2 terjenguk2 anak tengah buat apa.. So, selalunya aku letak dia dalam rocker.. Then, mulalah anak mama ni memanggil2 mintak angkat.. Now, dah pandai merengek bila aku dukung dan letak dia atas tilam.. Bijak betul budak kecik ni.. :)

3 comments:

Queen said...

tak boleh bukak video due to office nye prob..ngeeee...tapi i yakin muka serius comel dia tu pasti sangat coomel seperti biasa..agagaggaga

Rizziela said...

Cutenya masa Haiqal senyum yg last tu

This is .... said...

Queen,
hehe.. kening siap terangkat lagi u.. :P

Rizziela,
macam cakap apa entah kat mama dia.. hehe