Thursday, July 29, 2010

Inilah Jadinya Kalau Papa Yang Jaga Baby..

Kesian anak mama diperkotak-katikkan oleh papa sendiri.. haha.. Dipakaikan seluar macam S. Samsuddin dalam cerita Ali Baba Bujang Lapuk.. hihi..

IMG_7407 Bukan main tinggi seluar tu, sampai ke dada.. :P Haikal yang tak mengerti, tetap maintain senyum..

Cuba bayangkan kalau ditinggalkan baby sorang2 dengan papa dia, apa jadi ye bila kite balik nanti? Erm, aku belum pernah lagi tinggalkan Haikal dengan papa dia berdua aje, macam keluar dengan kawan2 ke, pergi post office ke.. Kadang2 tu terfikir jugak, boleh ke papa dia jaga.. Karang papa tertidur tengok tv, Haikal takkan dibiarkan macam tu aje.. Kalau baby menangis nak susu macam mana? So, bila dah fikir banyak macam ni, tak jadilah nak tinggalkan.. Kita angkut aje ke mana kite pergi.. hehehe..

8 comments:

~ZuE~ said...

hahaha same2.. kakzue pon x pnh tinggal dorg berdua je.. x konfiden lgsg haha..

azim pon ader seluar yg sama kekeke tp lom pakai pjg sgt.. same kot ngn haikal tu yg papa die tarik smpi atas tu eh heheh

Miss Q said...

dah la baju dan seluar x matching! haih.. naseb hang la baby oooihhh. muka tetap maintain senyummm

Em's Family said...

hahahaha... funny funny!! laki ni asal ok jer.. :) janji budak tu tak sejuk / panas, baju kecik baju besar, seluar tinggi seluar rendah semua jalan

This is .... said...

kak zue,
memang xconfident.. hihi..

yelah sebab seluar ni panjang tu yang boleh tarik sampai atas..:P

Qast,
janji bertutup seluruh badan.. matching tak matching, lain kira.. haha..

Kak Mira,
hehe.. lagi funny, baby macam suka aje..

rDnA said...

maintain jer haikal senyum yer..walaupun seluar dah tinggi sampai ke dada..hihihi

This is .... said...

rDna,
masih innocent lagi.. cuba dah pandai, mesti bising mulut mengomel.. hehe

Ibu Alia Kaiyisah said...

comei haikal even suar tak matching. :)

me start tinggal Kaisya dgn daddy dia sejak dia 4mth. terpaksa sbb me kena attend class after office hr. biasanya 3x seminggu. mula2 mmg tak percaya n fikir mcm2 tp Alhamdulillah lama2 okey.

This is .... said...

Actually, the first step itu yang susah.. once dah mula, after that no problem.. InsyaAllah..