Friday, August 13, 2010

Tupperware Naik Harga Mulai 16 August 2010??..

Aku google-google fasal catalog Tupperware terbaru Campaign 16 August 2010 – 30 September 2010, nak taulah apa promotion best for next campaign.. So, jumpalah blog ni..

To my surprise semua barang-barang Tupperware dah naik harga.. huhu.. Rice Dispenser dari RM288, naik mencanak sampai RM333.. Walaupun aku penggemar Tupperware merangkap ahli, rasa macam “mak ai, mahalnya!”.. Haish, kalau nak beli barang-barang lain, kena beli yang ada promotion dalam campaign tu lah nampaknya..

Petrol naik harga, barang-barang pun naik harga.. Jangan toll dan carpark naik harga, sudah.. Takde kena mengena, kan? huhu..


*Update* Muahaha.. aku silap tengok.. katalog dalam blog tu, versi Sabah/Sarawak.. hehehehe..

5 comments:

hafizah_ismail said...

emi..nk ty skit leh..ko byr ptpn online tu cane ye?guna bank mana?

This is .... said...

guna cimb.. ko kena tau no. rujukan ptptn.. refer surat tawaran ptptn dulu..

hafizah_ismail said...

ooo.ok2..satu lg soklan..hehe..ko log in n byr dr website ptptn eh?td hubby aku try buat tp internet cm slow je..alih2 xdpt pn..
tenkiu kerana membantu aku..:)

hafizah_ismail said...
This comment has been removed by the author.
This is .... said...

tak, bayar dari CIMB clicks.. jap aku check.. nanti aku share dalam blog..