Tuesday, August 10, 2010

Jalan-Jalan Ke Kuantan Sebelum Ramadhan…

First time kitorang bawak Haikal jalan jauh.. Takdelah jauh mana, Kuantan aje.. hehe.. Berjalan ke Kuantan ni sebenarnya untuk attend kenduri kahwin.. Asyik-asyik kenduri kahwin.. Bulan puasa ni aje takde kenduri kahwin, ye.. hehe..

IMG_7689 Muncung! Merah lagi kena gigit nyamuk..

Bertolak dari KL kul 8 lebih.. Sampai rumah abang ipar kat Kuantan dalam 1.00am lebih.. At this time, Haikal masih lagi ceria, sikit pun tak mengantuk..

IMG_7691 Suka betul..

IMG_7695 Dengan Abang Danish..

Keesokannya, bergeraklah kami satu rombongan ke majlis kahwin.. Panas hari tu, kadang-kadang terasa sejuk disapa angin sepoi-sepoi bahasa.. Ewah, ayat sastera gitu.. haha..

IMG_7699

IMG_7701Tengah tune mood.. Baru bangun tidurlah, katakan.. :)

IMG_7705 Now, I am happy! Sebab atuk dukung.. Sandal tu, tak sempat raya dah pakai.. Mama la ni, takut sangat kaki Haikal panjang.. Nanti dapat pakai sekejap aje.. hehe..

Pergi kenduri kahwin, bukan tangkap gambar pengantin, tapi, banyak amik gambar Haikal.. hehe.. Takpelah, janji bahagia.. :P Bila Haikal dah sedap didukung, ada orang lain pulak berminat nak try duduk dalam stroller Haikal.. Dah penat berjalan la tu.. :P

IMG_7707 Baby besar! Hehe..

2 comments:

a d r e y n i e e l i s y a said...

2laa,selagi x puasa tuh...
ada ja org kawin..
huhuh... time posa neyh kalo ada juga, x taw laaa..

comelnyaaaaa haikal...!!!

This is .... said...

Adreynieelisya,
orang buat kenduri time puasa ni, maksudnya, kedekut.. haha.. tak payah jamu orang makan.. :)