Tuesday, August 3, 2010

Kacak Berkaca Mata…

We went groceries shopping on the Sunday night at Carrefour Bandar Tun Hussein Onn.. Yes, shopping barang rumah mesti selain hari Sabtu, ye.. :P Okay, okay, citer pasal beli barang dapur aje, memang tak exciting langsung.. Yang exciting ialah melihat rupa anak kesayangan memakai spec mata.. hehe.. Gatal tangan nak bagi Haikal try sementara menunggu giliran kat cashier..

Try 2 designs, which one is better and look comel? What is your vote? :P

Design 1:

IMG_7649Ben 10 sunglass.. Macam S. Jibeng aje.. Dengan kepala botak, mungkin macam Amy Search bersama spek mata belalangnya… hehe..

IMG_7650Confuse.. Kenapalah pandangan tiba-tiba gelap aje.. :P

Design 2:

IMG_7651 Winnie The Pooh Shades.. “Comel tak saya dengan cermin mata kaler merah? Lucky my mum didn’t put pink glasses on me..”

IMG_7653 Spek merah, pipi pun merah berbintat merah kena gigit nyamuk.. huhu..

Dalam hati dah ada niat nak beli satu, tapi tunggu dululah, cari yang betul2 suit dengan Haikal, baru beli.. Nak cari yang ala-ala nerd style sikit.. Kesian Haikal.. Kehkehkeh..

7 comments:

Queen said...

gambar dia dgn spek merah tu sebijik macam muke zakwan (anak buah saya)..
comelnyaaaaaaaa

Rizziela said...

dua-dua pun comel sebab tuan badannya memamng dah comel

This is .... said...

Queen,
hehe.. boleh beli ni..

Rizziela,
thank u, auntie.. Abislah nanti mama beli macam2 spec untuk saya.. :P

||kiena|| said...

sooooomel! huh mau bg kaca mata juga kat Ziyaad Ilhaam... jeles tgk haikal kacak berkaca mata! hahaha

This is .... said...

Kiena,
beli2.. kalau boleh, semua accessories nak try.. nasib lah lelaki, limited sikit.. :P

Kancilbiru said...

comelnyaaa....hahahah

This is .... said...

:P