Wednesday, August 4, 2010

Trying To Escape!

Wah wah wah, senyap-senyap je ye dia buat kerja.. Sedar-sedar dah terduduk kat rocker.. Bukan angkat badan sikit aje.. Ini dah sampai terbongkok ke depan macam nak bangun keluar dari rocker… Macamlah dah kuat sangat pinggang tu.. Haikal still cannot sit without support..

Tak boleh dah tinggalkan Haikal main sendiri kat rocker dia without supervision.. Dan tali pinggang keselamatan adalah wajib setiap masa.. huhu.. We don’t know what this small boy can do.. Maka, kenalah mengadap dia setiap masa.. Kalau nak masak ke, tarik rocker tu sampai dekat dengan area dapur.. Biar nampak dek pandangan.. Hati pun tak risau, kepala pun tak terjengah-jengah ke ruang tamu.. :)

IMG_7497 Skill terbaru.. Sambil air liur meleleh.. haha..

IMG_7495 Membelek kaki sendiri.. hehe.. Seriously, aku takut terlungkup rocker ni dengan Haikal sekali.. Mintak dijauhkanlah, Amin..

4 comments:

Miss Q said...

kena sedia bantal kiri kanan depan belakang la ni jawabnye!

This is .... said...

haah, macam tu lah nampak gayanya.. takpun letak rocker atas toto dia.. hihi..

~ZuE~ said...

uishhh!!! over ni haha.. azim belom lg br tunjuk skill angkat kaki smpi jd u bdn tp still on his back la hehe..kakzue pon slalu tarik pi dpn dapur kalo msk hehe..

This is .... said...

memang over, tak padan kecik! haha..