Sunday, December 26, 2010

No Network & Giveaway Results…

Currently, I am officially internet-less person.. huhu.. Terasa kekurangan sebab rumah baru belum ada internet. Tiang Telekom pun tak ada. We will opt for broadband. Harap taklah teruk sangat speed internet tu nanti sehingga aku menjadi seorang yang stress.. haha..

Oh, by the way, Sayahappyslalu Giveaway tu dah tamat tempoh.. I will select the winner randomly.. Tunggu ye.. Kena cari my own sweet time to do all that, then post the item straight away.. Tunggu ye..

Note: Where I got this internet from? Dari rumah sewa lama.. haha. Lepas hantar Haikal tadi, singgah sekejap bawak modem. Terpaksa. Aku nak tengok alamat orang, nak post barang yang aku jual kat Mudah. huhu.. Alang2 tu, update sekejap tentang ni.. So, I don’t have much time. Nak balik dah, nak sambung kemas. hehe..

1 comment:

kakyong said...

owhh.. ingatkan dah ade resultnya...

sabar menanti..