Monday, December 13, 2010

Cartoons Maniac…

Tak sangka I saw it myself.. Sebab hari tu ada tengok dalam blog orang.. hehe.. Terjumpa kereta berhias dengan character2 kartun ni masa pergi Baby Expo few weeks ago.. We parked our car right beside this car.. Unfortunately, Haikal was sleeping at that time.. Kalau tak, boleh tunjuk kat dia.. :)

IMG_9714

IMG_9715 Tak cukup kat luar kereta, kat dalam2 pun penuh dilekatkan dengan toys… Kalaulah kereta aku, puaslah nak pegang tangan Haikal supaya tak asyik mencapai.. hehe..

5 comments:

Em's Family said...

ini kerete ape ni? memang betul2 ke or toys tu untuk jual? mustahil tak penah hilang kalau just untuk hiasan

This is .... said...

kereta pajero berhias.. haha. memang betul2 toys tu.. ada yang dapat dari happy meal.. orang tak amik kot, dia dah gam kuat2.. tengok orang lain lalu kat situ pun senyum aje tengok kereta ni..

karipapsayur said...

bahaya. susah nk tgk cemin belakang krg kn. tp comel!

mira edora said...

geli la tengok dia lekat banyak2 cenggini.. hehe

This is .... said...

qast,
polis pun tak sanggup nak tahan sebab comel sangat. haha..

kak mirah,
tak geli lah.. comel lagi ada..