Monday, December 13, 2010

Get Me Out Of Here…

Part I:

Can you guess what is inside the box?

IMG_0001Kehkehkeh.. Kejam sungguh mama dia ni, masukkan baby dalam kotak.. :P Mula2 excited aku tolak kotak tu.. Bila start tutup, mulalah cuak dan nak melalak.. haha.. Banyak sangat kotak kat rumah aku ni, sepah2, malas betul nak kemas.. huhu..

IMG_0003 Kesian.. Budak botak dalam kotak… hihi.. Haikal mintak tolong keluarkan dari kotak..

Part II:

Dah pandai dah keluar sendiri dari Bumbo Seat.. Kalau dulu, jerit2 jugaklah mintak tolong.. Sekarang, dengan rilex nya dia tunjuk skill.. hehe.. So, dah patut simpan dah sebab Haikal tak nak duduk dah.. Simpan untuk next next and next.. berapa banyak next da? haha..

I will not let go this item.. Sebab aku rasa inilah barang yang best skali dan puas Haikal pakai.. Since 3 and half month dah start duduk dalam tu.. Tu yang Haikal cepat duduk.. To mommies out there, yang masih terfikir2 nak beli, beli aje.. Tak payah tunggu baby besar baru nak beli.. Tak pun, mintak orang sebagai hadiah masa baby lahir.. hehe.. Good idea, rite?

3 comments:

Em's Family said...

takut jugak yer mamat u ni. hehehe.. comel jer, i tengok ..

lee anna shim said...

kesian haikal.. kene kurung dalam kotak.. hahahaha.. =D

This is .... said...

kak mira,
ada benda2 yang dia takut.. kadang2 tengok kesian, tapi sometimes kelakar.. hehe..

liana,
haha.. kena buli dengan mama..