Saturday, December 4, 2010

Baby, Children & Parents Expo 26-28 Nov 2010..

Ingatkan tak dapat pergi Expo ni.. Rupanya dapat jugak.. hehe.. Yelah, sekarang busy dengan hal2 dengan rumah baru, every weekend, ada aje nak pergi cari barang2.. So, takdelah nak ajak my hubby pergi warehouse sale ke, expo ke.. Karang, bising dia.. huhu.. Then, bila my hubby ajak pergi Midvalley, nak beli groceries kat Carrefour, yeay apalagi, sambil menyelam, minum air lah.. hihi..

IMG_9716

Pergi expo ni, takdelah aku aim nak beli apa2 yang penting2.. Just nak cari kalau ada baju tidur murah2 dan stokin.. Ingatkan ada booth Pureen, tapi bila ronda2, takde rupanya.. So, just jalan2 ajelah.. Sejak Haikal dah besar sikit ni, takde dah nak cari macam2 barang dia sebab semua dah complete.. Toys pun takde beli2 lagi.. Yang kat rumah pun banyak dan dia tak main semua.. Tunggu besar, tengok dia interested dengan toys apa, then baru beli lah.. Cuma, teringin nak belikan baby’s laptop aje, tak tercapai lagi.. hehe..

IMG_9719

Masa ni, Haikal tidur.. Takdelah gambar Haikal, because I don’t want to disturb him sleeping.. so, dapatlah jalan dengan aman sikit.. Kalau tak, tak hingin dia duduk dalam stroller diam2.. huhu..

IMG_9720 Antara yang menarik ialah booth ni.. Photography for baby.. Comel2 aku tengok..

Booth yang lain-lain pun ada jual barang2 especially untuk expecting moms, babies etc.. Kitorang round2 aje tengok apa yang menarik.. At last, beli Farley Rusk biscuits, seluar ala2 busha utk baby, baby wipes berbau strawberry (best yang ni) and then beli playgim untuk hadiahkan kat orang…

4 comments:

Rizziela said...

akak tak pernah pergi pun...tambahaan sekarang ni plak akak x berapa nak sihat..malas nak berjalan

Em's Family said...

tak sempat nak pi sebab balik perak

Cahaya Kita said...

rai g sane... 1st time pergi expo baby nie... mmg best!

This is .... said...

Rizziela,
kalau takde apa nak beli, better stay kat rumah.. orang ramai, sure sakit kepala kalau tak tahan :P

Kak Mira,
next time ada lagi. or tunggu next baby.. hihi..

Cahaya Kita,
best tapi ramai orang. as expected.