Sunday, May 30, 2010

Beryl’s Free Chocolate Buffet..

Bila sebut fasal buffet, aku dah fikir makanan berlambak atas meja sampai tak tahu pilih yang mana.. Same goes with chocolate buffet yang Beryl’s anjurkan.. I expect chocolate macam2, so, boleh pilih mana yang suka.. But in this case, cakap aje buffet.. Buffet la sangat! huhu.. Husband aku cakap dia bagi sorang sikit.. Secoit aje… Merasalah aku seketul coklat free.. Since baru balik dari checkup, Haikal pun tidur, aku tak masuk.. Kalau masuk, tentu kecewa.. :( So, my hubby beli coklat kat situ, orang tu cakap murah dari harga luar.. So, percaya ajelah.. hehe.. Nasib baik coklat sedap..

IMG_6480

IMG_6481 Ramai yang menunggu di luar.. Ada yang tak dapat masuk.. Aku pun tak tau kenapa guard nak tutup2 pintu.. Kata nak bagi makan free,  bior aje lah gate tu bukak!

IMG_6482Ini coklat RM40.. Nak makan free kenyang2 kat chocolate buffet tu, tak dapeklah.. Nak kenyang, kena beli sendiri.. huhu..

6 comments:

Queen said...

sebab beryl's nye event management teruk...actually promosi dia tu tak patut tulis gitu..cakap jela free tester..after testing..must buy at least RM30...ha..kan senang...menipu..i was there masa first day dia bukak...berpeluh mek...pikirkan datang dari jauh..mesti dan harus ku kerjakan juga....lepas tu siap ne maki2 beb...hummmsabo jela mak

This is .... said...

ooo.. ye ke itu condition nya? luckily, i tunggu aje dalam kereta.. my hubby mula2 pun xdpt nak masuk.. pastu cakap nak beli chocolate, baru dia bagi masuk.. haha, memang tak patut tipu orang camtu..

::ienafazlyna:: said...

i pergi masa last day..ok jek..dpt banyak lah gak coklat..semua jenis lam 10 jenis serba satu...then leh ulang amik 2 kali...i beli pun tak sampai rm20..die tak cakap pun must buy...then tak de la plak kena ckp nak beli coklat baru leh masuk..mamang die bukak pintu die..tak tahu la maybe sebab last day ke ape...

This is .... said...

maybe dah kena complain cukup2 kot. tu yang makin lama makin ok.. hihi.

atreyu strange said...

Oh. Ada dengar pasal 'buffet' ni. Nasib baik x berkesempatan nak pegi. Huhu.

This is .... said...

beli sendiri aje kat chocolate booth KL sentral sana.. Harga pun takde lah mahal sangat..