Saturday, January 1, 2011

Meter Rosak?

Masa tengah memandu, my hubby tiba-tiba cuak dan tanya “meter ni rosak ke?” sambil tekan2 punat kat situ.. Aku tengok kat situ semua nombor 88888, so, apa masalahnya? hehe.. Dah tentu kereta aku dah jalan sejauh 88,888km.. My hubby ingat rosak… Yelah, kalau 7 segment display rosak, dia akan display on all the segments atau tak nyala terus.. Inilah masalah kalau otak engineer.. hehe..

IMG_0235  Bulan 1 ni, masuk 4 tahun kereta Myvi ni.. Banyak tak mileage aku? Ni fasal overused time kerja Senawang la ni.. Hari-hari 120km pergi balik.. huhu..

3 comments:

efa fairuz said...

wahhh cantik nombor.. hehe

DYLA said...

salam,
saya tergoogle & sampai ke topik plaster ceiling awak. boleh saya tau brapa kos keseluruhan plaster ceiling? atau boleh saya dapatkan emel awak?

Tq.

This is .... said...

efa,
ada ong tu.. :P

Dyla,
cost plaster ceiling dalam RM1.7k tak termasuk cat. cat dia my hubby beli sendiri. my email emelia_khamis_at_yahoo_dot_com.