Monday, January 10, 2011

Let's Join Tupperware Now!


Source: Google.com

Tetiba semangat pulak nak promote Tupperware and ajak orang ramai join jadi Tupperware Member… hehe.. Apa specialnya Tupperware? You can read it here..

Actually, masa mula-mula berkecimpung dengan Tupperware ni dulu, aku sebenarnya nak beli untuk diri sendiri sahaja.. Yelah, kalau jadi ahli, boleh dapat murah sikit dari harga yang terpamer kat catalog campaign tu.. So, sikit-sikitlah aku beli.. Beli botol air, beli bekas tingkat2.. Lama-lama, kawan pun order dari aku, mak pun beli jugak.. Seboleh-bolehnya, bila ada orang order, aku kumpullah order sampai banyak then pergi outlet and beli sekali harung… Bila dah beli banyak, there are certain items yang aku boleh beli dengan harga murah… So, you can see in my cabinet, most of the big Tupperware tu, aku dapat dengan harga yang sangat2 murah berbanding retail price.. Siapa tak nak, kan? Sebab itulah makin lama makin banyak Tupperware yang aku ada.. :) Lagi satu yang aku suka, bila aku buat pembelian lebih RM500, nanti upline aku akan bagi hadiah berupa Tupperware.. Memang aku suka sangatlah.. hehe..

Oh ya, sesiapa yang berminat nak join dan nak tahu lebih lanjut fasal Tupperware dan benefit jadi ahli, boleh email di emelia_khamis(at)yahoo(dot)com.Untuk keahlian, kena bayar RM60.. Jika disertai dengan pembelian RM150, free gift berupa Tupperware akan diberikan.. Ataupun, boleh join dengan beli Second Income Kit ni berharga RM260 (Keahlian termasuk sekali).. It's worth buying sebab banyak item boleh dapat dengan set kedua ni.. Bagus untuk orang yang baru nak start collect Tupperware, baru pindah, baru kahwin.. hehe.. *pls click foto for larger view*



Cepat-cepat, join sekarang!

2 comments:

hamiDahRecKs said...

ko wat aku nk join tupperware lak..ehehkkk

This is .... said...

boleh jugak nak join reck.. tapi, kalau kat sabah mahal, aku boleh belikan mu kat sini.. hehe.. mau mau mau?