Wednesday, January 12, 2011

He Is A Happy Camper…

Gambar2 bawah ni, masa sebelum demam.. Ada yang kat rumah sewa, so, I just compiled all together.. :)

1) Masuk bakul… Angkat sendiri.. Eh, itu dah maksud lain.. :P

IMG_0087

IMG_0091 See how happy he is..

2) Main geletek-geletek dengan papa… Agaknya terkencing2 dalam pampers sebab geli kena geletek.. hehe..

IMG_0083  Besarnya nganga!

3) Suka main dan golek2 atas tilam.. Let say main kat ruang tamu, atas lantai aje, memang Haikal takkan baring2 atas tu.. Cuba bentang toto or comforter, boleh pulak baring, golek2 dengan santai.. Pandai memilih betul! Nak menyusu pun suka baring kat tilam atau toto..

IMG_0190  Merasmikan tilam baru Pak Ngah.. hehe..

4) Haikal’s play area while mama is cooking.. Sejak kebelakangan ni, suka pulak pergi kat washing machine and tekan punat2 kat depan tu.. Haish, budak kecik ni macam-macam nak cuba..

IMG_0285

IMG_0287  Habis sepah!!! Tukang kutip balik ialah mama.. :P

IMG_0289  Dah boring main magnet, main kat fridge pulak.. Haikal suka tengok muka dia kat pintu peti ais..

11 comments:

chantek said...

he is sooooo cute....bile nak tumbuh gigi? hehehhe

This is .... said...

dah tumbuh dah.. 4 batang.. :P

anne said...

comel pula fridge magnet bear tu...bli ktne ek...?

This is .... said...

anne,
tu beli kat McDonald.. Free gift utk Happy Meal.. Ada huruf2 A-Z.. tapi akak beli sikit aje..

anne said...

lorh kt mcd ke...dh lame ke still ade lg skrg ni...?dh lame x g mcd.tu psl xtau.huhuhu

This is .... said...

anne,
dah lamalah promo tu.. masa zaman akak bujang lagi.. hehe..

anne said...

lorhhhh...huhuhu.mntk haikal punyala cmtu..hehehe

This is .... said...

anne,
mana boleh. itu mama haikal yg punya. nak simpan 7 keturunan. haha

Nimi said...

hi, nak tumpang tanya.. kat mana you beli deep freezer ni? boleh bagitau harga ke? saya nak guna utk simpan ebm jugak..

This is .... said...

Nimi,
beli kat kedai elektrik kat cheras batu 9.. harga ialah RM730.e

Nimi said...

o.O
mahal gak.. kena menabung nih :D
thank you for the info!