Tuesday, January 18, 2011

My Tumblr: Capture The Moment…

I am a newbie to Tumblr.. Bile sebut, dengar macam Tupperware aje.. hehe.. Macam-macam application internet sekarang ni, semua nak cuba.. hehehe.. Tak ada salah pun, kan? Barulah orang kata “up to date”.. haha..

I love my blog so much, so, I will never leave it behind.. Semua story mory memang aku letak dalam blog.. So, My Tumblr is mainly where I put photos of my baby or anything else which I didn’t post in my blog.. More to my photos journal lah..

tumblr

Letak-letak gambar dalam tu, senang aje.. Tapi, up until now, I don’t know how to put comment for the photos.. Belum sempat nak godek betul2 lagi.. Anyway, follow my Tumblr, okay!

2 comments:

LynnDa @ PeNg said...

untung budak2 zaman sekarang..
sure dia besar nanti ko tunjuk jer blog ko.. banyak story pasal dia..
sure dia touching abis..
dulu mak mak kiter mane ade catitan..
so takde laa kenangan manis sgt yang nak dibanggakan..
yang story ingat2 lupa ade laa..
tp between u n mother jer laa..
org lain xtahu..

This is .... said...

peng,
betul2.. bila celik mata, dah ada laptop depan mata.. masa kite dulu, nak pegang computer pun risau kalau kite buat rosak.. haha..
gambar dulu pun tak banyak, yang ada dah kuning2 dalam album :P