Saturday, December 5, 2009

Friendster New Look.. Can Friendster Beats Facebook?

frienster

Dah lama tak buka Friendster, lebih2 lagi semenjak join Facebook ni.. Tadi, ter”singgah” sekejap sebab nak baca message baru dari kawan.. Friendster Layout dah bertukar seperti gambar kat atas tu.. erm, not bad, tapi, rasanya Friendster ni dah tak berapa glamour la.. hehe.. kawan2 yang update status pun dah kurang.. nak lebih news yang up-to-date, better check in Facebook.. tak henti2 diorang update status (sometimes sampai bosan orang yang sama, aku hide orang tu.. kehkehkeh).. mentang2 la zaman handphone canggih-manggih sekarang ni, kat ceruk mana pun boleh ber”twitter”, “facebook”ing, blogging etc.. Nasib baik aku tak addict sangat dengan Facebook.. Kalau tak, ada jugak yang sanggup beli handphone baru nak semata2 nak ber”Facebook”ing 24/7.. hehe..

Note: Dulu, beli Dopod 838Pro semata2 nak main game Susun Guli.. Belum sempat dapat main, Dopod ku dah jahanam.. huhu.. takde rezeki dan kuanggap sebagai pengajaran supaya jangan membazir.. :P

2 comments:

kenwooi said...

i think friendster will still be friendster.. cant beat FB.. =)

kenwooi.com

This is .... said...

i think friendster suitable for high school student la.. :P