Tuesday, December 13, 2011

I Won Maclaren Buggy Organizer For myBBstore Maclaren FB Contest..

Contest yang aku join hari tu, hadiahnya ialah Maclaren Buggy Organizer worth RM119.90.. Kalau nak beli sendiri, memang tak belilah, kan? hehe.. Dapat hadiah free, sukalah aku.. :P This organizer baru je keluar di pasaran.. Memang berguna, untuk diletakkan kat handle Maclaren stroller.. So, bolehlah letak botol air, then ada net bag yang kite boleh letak barang-barang lain contoh wet tissue or towel.. Tak payah sumbat-sumbat dalam handbag.. Nak cari barang macam main “wang besar – wang besar”.. Sampai 30 saat tak jumpa-jumpa.. haha..

Last Saturday, kitorang ke myBBstore outlet di Kelana Jaya untuk collect hadiah.. Haikal happy sebab dalam tu banyak mainan.. Sampai taknak balik dia.. hehe.. Sempat jugak beli hair brush for Haikal yang rambut sikit tu.. Sejak lahir, rambut tak panjang-panjang.. Ni baru beli hair brush untuk dia.. Sebab selama ni, guna jari pun boleh.. :P

IMG_3759

IMG_3784 Belek hadiah :)

IMG_3786 Boleh rasmi for the next little one kot.. *wink wink*..

Alhamdulillah, lately selalu jugak menang hadiah2 ni.. Kena rajin, actually.. Tapi kan, contest yang kena LIKE ni memang susah sikit nak menang.. Sebab saingan sengit.. huhu.. Kalau lucky draw based pun susah jugak, sebab kadang2 aku ni tak lucky sangat.. hehe.. Tapi apapun, rezeki masing-masinglah.. :)

Lagi satu, jangan lupa bawak famili pergi tengok Alvin & The Chipmunks 3.. Have fun..

3 comments:

Em's Family said...

congrats!! congratS!!! makin terror sekarang ni :)

FiraHamzah said...

congrats emy..
best btul tgk ko menang itu ini..btul murah rezeki ko & haikal :)

sayahappyslalu said...

Kak Mira,
kecil-kecilan aje.. Apapun, Alhamdulillah.. :)

FiraHamzah,
thank you..:)