Wednesday, November 30, 2011

myBBstore Maclaren Facebook Contest…

* I need more votes.. Pls vote Haikal HERE. Thank you so much! *

I came across this one contest on my FB wall.. Oh, Maclaren Contest! I thought why don’t I try, Haikal is a Maclaren Stroller user..

Cuma tulah, belek punya belek gambar dia, takde yang properly dia duduk sambil senyum-senyum dalam stroller tu.. hihi.. Yelah, since he can walk by himself, he no longer want to be seated in the stroller.. Stroller digunakan untuk tidur sahaja.. Do you mommies face the same situation like this? :P

So, setelah puas memilih, gambar nilah yang jadi taruhan… Gambar-gambar lain yang mata terbuka semua masa Haikal is still small.. Apapun gambar ni still comel, kan kan kan? hehehe..

IMG_1778 To click “LIKE”, please click on the above photo..

My readers sekalian, please help to press “LIKE” button.. Sekali sahaja vote, tak perlu banyak kali sebab guna cara FB “LIKE”.. Boleh kan?

And, to those yang kindly vote Haikal’s photo, I can see your names on FB, I will choose randomly one name to select 1 Lucky Winner.. Ala-ala giveaway lah ni.. Smile

Thanks in advance!

Contest is organized by myBBstore.. There are lots of baby products, breastfeeding equipments and spare parts, toys etc you can buy only with your fingertips.. Do check it out yo!

3 comments:

shahida said...

wawah..sempatla mama emi nk buat contest yer..apapun, haikal mmg comel..

Em's Family said...

awak macam mane nak vote?

sayahappyslalu said...

Shahida,
Suka2 kebetulan haikal guna stroller ni..

Kak mira,
Click kat gambar tu, dia akan bwk gi FB page myBBstore.. Boleh tak?