Monday, December 26, 2011

I Won RM100 Calvin Klein Voucher For Photo Caption Meme Contest By Says.my!

Alhamdulillah, rezeki dari Says.my lagi.. Kali ini contest dia kena buat dialog/caption between Angry Bird dengan tiger based on gambar kat bawah ni.. Angry Bird, I like.. hihi..

Tiger-and-Angry-Bird-Caption Click on the photo kalau nak tahu pemenang2 yang lain..

Ada 10 pemenang kesemuanya, and I am one of the winner.. Tak sangka sebenarnya.. Itu pun ada orang yang beritahu melalui Facebook yang aku menang..  Apapun, inilah dinamakan rezeki… :)

IMG_3867 Voucher yang sampai di rumah..

IMG_3922 Sempat snap gambar dengan voucher, camwhoring sorang-sorang.. hihi..

Thank you Says.my.. Tak tahu nak beli apa dengan voucher ni.. Lunch nanti kite pergi survey dulu kat butik bawah ni.. :P

3 comments:

hamiDahRecKs said...

hihi,,beli la utk kawan mu yg cute nih...

Nana said...

wei, ni teja ke yang snap? hahahahaha

sayahappyslalu said...

recks,
aku sendiri pun x pernah pakai Calvin Klein.. haha..

Nana,
aku posing sendirilah.. guna self mode.. :P