Thursday, December 29, 2011

Van Atuk…

Haikal suka steering sangat-sangat.. Ni main pulas steering van katering atuk dia pulak.. Masa sibuk2 pakcik2 punggah barang dari van, dia pun nak ikut sama.. Lepas tu request nak naik van.. Aku letakkanlah kat depan.. Tak nak turun sudahnya.. hehe..

IMG_3909

IMG_3910 Driver cilik.. :)

IMG_3913

IMG_3912

Nanti besar, boleh tolong atuk pergi buat katering, okay!

1 comment:

Em's Family said...

haikal nak jadik driver atok je :) sure atok pun tak sabar